KERRO KAVERILLE

Kerro kavereillesi painovoimasta.

TILAA PAINOTYÖNÄYTE

Tilaa painotyönäyte, jossa kaikki herkulliset erikoisefektimme ovat konkreettisesti paperimuodossa esiteltynä. Mukana myös erikoispapereita.

Toimitamme Men In Color -efektimalliston toimistollenne veloituksetta.

DUPLEX-LAKKA

Duplex-lakka

Duplex-lakkauksella tarkoitetaan matta/kiilto-efektejä jotka saadaan aikaan mattapainolakka kiiltävä dispersiolakka -yhdistelmällä.

Kuinka uusi Duplex-lakkaus toimii? Painokoneen viimeisestä painoyksiköstä ajetaan mattapainolakka kohdelakkana mataksi halutuille kohdille (kohdelakkaus normaalilla offsetlevyllä). Korkeakiiltoinen koko alueen peittävä dispersio-lakka ajetaan lakkayksiköstä. Tämä dispersio-lakka levittyy pienen partikkelikokonsa ansiosta tasaisesti koko painoalueelle, myös niille alueille, jotka on jo päällystetty mattalakalla. Haluttu matta/kiilto-efekti syntyy kun kiiltävä ylilakkaus jää mataksi mattalakan kohdalta. Lisäetuna saadaan koko painopintaan hyvä hankauksenkestävyys.

IRIODIN-LAKKA

Iriodin-lakka

Iriodin-lakkauksella tarkoitetaan erikoislakkaa, joka ajetaan dispersiolakkayksiköstä tai viidennestä väriyksiköstä. Lakkayksiköstä ajettaessa tarvitaan aihioiden muodostamiseen flexolaattaa. Tällöin voidaan käyttää suurempi kokoisia pigmenttipartikkeleita ja saavuttaa voimakkaampi helmiäisefekti. Pienempiä pigmenttipartikkeleita voidaan ajaa suoraan väriyksikön kautta omana painolevyaihiona.

Pigmentti sekoitetaan joko kiiltävään dispersiolakkaan tai offsetlakkaan juuri ennen painamista.

Erilaisten pigmenttien valikoima on laaja ja näin ollen efektejä löytyy joka makuun.

Lisäetuna saadaan koko painopintaan lakatuilta osin hyvä hankauksenkestävyys.

SOFT-TOUCH-LAKKA

Soft-touch-lakka

Soft-touch -lakkauksella tarkoitetaan erikoislakkaa, joka ajetaan dispersiolakkayksiköstä. Nimensä veroisesti lakka jättää painotuotteeseen pehmeän tuntuisen pinnan. Tästä huolimatta painopintaan muodostuu hyvä hankauskestävyys. Tuntuma on lähes sama kuin mattalaminoinnissa. Etuina laminointiin on nopeus, hinta sekä luontoystävällisyys. Soft-touch -lakattu painotuote on kierrätyskelpoinen.

TUOKSULAKKA

Painotuotteisiin on nykyään
lisättävissä myös tuoksu.

Tuoksuva painotuote erottuu joukosta ja auttaa siten viestiäsi jäämään tehokkaammin vastaanottajan mieleen.

Tuoksulakattava alue voi olla kooltaan ja muodoltaan mikä tahansa, mutta selkeä muoto ja noin 5 x 5 cm kokoinen alue ovat hyviä lähtökohtia. Kannattaa siis välttää liian voimakasta tuoksuefektiä. Yhdessä painotuotteessa on paras hyödyntää vain yhtä tuoksua. Yleensäkin vastaanottajan selkeästi tunnistama tuoksu toimii varmimmin.

Tuoksu on normaalia offset-lakkaa, jossa on mukana tuoksu mikroskooppisenpieninä rakeina. Tuoksu syntyy rakeiden rikkoutuessa lakkauksen yhteydessä. Tuoksuvalikoimaan kuuluu kymmeniä vaihtoehtoja, esimerkiksi sitruuna, savu, kahvi, metsä tai piparkakku. Efekti soveltuu käytettäväksi harkittuna yksityiskohtana kortteihin, erikoisesitteisiin, käyntikortteihin tai melkein mihin tahansa erikoissäväystä perustellusti vaativaan painotuotteeseen.

MEDAL-PAINATUS

Medal-painatus

Tässä painomenetelmässä ajetaan ensimmäisestä väriyksiköstä erikoishopeaväri tai erikoiskultaväri neliväripainatuksen alle.
Tällä tavoin saadaan toteutettua lukematon määrä eri metallivärisävyjä, yhdellä ajokerralla. Toimii erityisen hyvin haluttaessa korostaa kuvien mahdollisesti sisältämiä metallipintoja.

KIINNITTYVÄT MATERIAALIT

YUPOTako

YUPOTako on nanoteknologiaan perustuva painomateriaali, joka kiinnittyy sileisiin pintoihin ilman liimaa.

Painotuote on helppo kiinnittää ja poistaa ja se ei aiheuta jälkiä. Tuote on erittäin kestävä. Se ei repeydy ja se kestää kosteutta, kemikaaleja ja UV-säteilyä. YUPOTako painomateriaalissa on silti erinomainen tulostusjälki.

Käyttökohteita voivat olla esimerkiksi messukäyttö, ikkuna- ja ovikyltit tai myymäläilmoittelu. Sopii erityisesti nopeasti paikasta toiseen liikkuviin kampanjoihin ja markkinointitapahtumiin.

TERMOVÄRIT

Termovärit

Erikoisväri joka katoaa lämpötilan muuttuessa.

Saatavilla eri värejä sekä eri lämpötiloissa toimivia efektejä. Käyttökohteita esim. turvatuotteet kuten takuu-, aitoustodistukset tms. Edullisesti suojaa kopiointia vastaan.

Kerro sinä mitä haluat painotuotteeltasi, niin me lataamme siihen tarvittavat erikoisefektit.

MUUT

Personoidut erikoiskirjekuoret

Voimme toteuttaa erikoiskirjekuoret markkinointiin ja kaikenlaisiin täsmäiskuihin juuri toiveidesi mukaisesti. Personoidut erikoiskirjekuoret ensin digitulostetaan tarvittaessa suoraan osoiterekisterisi vastaanottajien tiedoilla, ja vasta sen jälkeen stanssataan haluamaasi muotoon ja kokoon. Painatuspinta-ala voidaan näin ulottaa kirjekuoren koko alalle. Tällä tekniikalla saamme toteutettua järkevällä kustannusrakenteella näyttäviä toteutuksia pienillekin painomäärille. Erikoiskirjekuoria voidaan hyödyntää esimerkiksi räätälöityihin tai erityisen näyttäviin kutsuihin, asiakasviestintään tai suoramarkkinointiin.

Durapaper

Synteettinen erikoismateriaali, joka soveltuu veden- ja säänkestävänä monipuolisesti erityisesti erityyppisiin ulkokäyttöihin. Materiaalia ei tarvitse erikseen laminoida. Durapaperille voi kirjoittaa ja siitä voidaan pyyhkiä kirjoitus pois kostealla. Käyttökohteena esimerkiksi veden- ja kemikaalinkestävät ohjekirjat ja muut painotuotteet sekä kosteus- ja kulutuskestävyyttä vaativat aikataulut, kartat, julisteet, viirit, ruokalistat tai lautasenalustat. Valmistettu polyolefiinistä, joten materiaali on kierrätettävää energiajätettä.

Magneettinen paperi

Erikoispaperi, jolle voidaan painaa normaalein painomenetelmin. Materiaali voidaan stanssata halutun muotoiseksi. Materiaali kiinnittyy magneetin tavoin erilaisille metallipinnoille, kuten esim. jääkaapin oveen.

Muut

Saatavilla myös personoitavat boutique-kassit, hiirimatot, A3 kirjoitusalustat, A4-kansiot, esitetelineet ja muovipakkaukset. Nämä erikoistuotteet mahdollistavat näyttävän ja tarkan kohdennuksen pienilläkin painosmäärillä. Kysy lisää!

Erikoisefektit

Painovoiman erikoisefektit siirtävät painetun viestintänne uuteen ulottuvuuteen. Kyse on vastaanottajan huomion vangitsemisesta. Kerro sinä mitä haluat viestittää painotuotteellasi, niin me lataamme siihen tarvittavat erikoisefektit. Haluamme varmistaa viestisi perillemenon. Galaksin nykyaikaisin tuotantolinjamme mahdollistaa myös personoidut erikoispostitukset. Osoitteet ja muut muuttuvat tiedot tulostetaan myös postituskuoreen yhtäaikaisesti kauttaaltaan viestinne mukaisen ilmeen kanssa. Kuoren kaikki pinnat ovat painettavissa, ja materiaali yhdenmukainen sisällön kanssa. Postitus tapahtuu samassa prosessissa, joten erillistä postituspalveluakaan ei tarvita. Tehokasta ja järkevää.

» Tilaa veloituksettomat näytteet erikoisefekteistä ja -kuorista

 
painovoiman painopalvelut ja erikoisefektit
Katso Men in Color -esittelyvideomme »